Laitan vähän ylös kuinka herkuteltiin Juhannuksena tosin aaton menuuta ei ole kuvattu.

Aattona juhannusmakkaran lisäksi syötiin ; uuniperunoita, possun - ja naudan filettä sekä yrtti lammasta lisukkeena grillattua maissia, juusto-tomaattia, vuohenjuusto-kesäkurpitsaa ja bataattia, tietysti salaattia kastikkeena oli pullo kastikkeiden lisänä keitettyä cola-kastiketta. Jälkiruokana maailman parasta herkkua eli ternimaidosta tehtyä uunijuustoa.

Jossakin tässä välissä saunottiin ja tehtiin Juhannus taikoja.

Aamulla odotti ihana kiireetön katettu aamiainen.

Juhannus päivä

1245603103_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nuorimmat lapsoset laitettiin kalaa joten pöydästä löytyi halstrattua haukea sekä mäntylankun päällä paistettua soija-sitruunahaukea pöydästä löytyi salaatteja, paistettuja perunoita grillattua possunfilettä sekä pekoni-rosmariini hirven sisäfilettä taisipa siellä olla couscousia ja jotakin muuta. Tärkeintä tässä lounaassa oli se että jälkiruoalle jäi riittävästi tilaa. Siis tässä vaiheessa siirryttiin kotaan

1245603248_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jälkiruokana oikeasta lehmänmaidosta tehtyjä lettuja sekä nokipannu kahvit, voisiko parempaa olla kuin avotuli letut ? KYLLÄ

1245603127_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Avotulella paistetut ja omatekosella appelsiiniliköörillä liekitetyt letut. Tämän Juhannuksen lettu ja liekitys mestari oli pienistä vanhin Kieli ulkona.

1246602951_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Terveiset kaikille mukana olleille ja syödään taas yhdessä seuraavan kerran !