Laitan vähän ylös kuinka herkuteltiin Juhannuksena tosin aaton menuuta ei ole kuvattu.
Aattona juhannusmakkaran lisäksi syötiin ; uuniperunoita, possun - ja naudan filettä sekä yrtti lammasta lisukkeena grillattua maissia, juusto-tomaattia, vuohenjuusto-kesäkurpitsaa ja bataattia, tietysti salaattia kastikkeena oli pullo kastikkeiden lisänä keitettyä cola-kastiketta. Jälkiruokana maailman parasta herkkua eli ternimaidosta tehtyä uunijuustoa.
Jossakin tässä välissä saunottiin ja tehtiin Juhannus taikoja.
Aamulla odotti ihana kiireetön katettu aamiainen.
Juhannus päivä
Nuorimmat lapsoset laitettiin kalaa joten pöydästä löytyi halstrattua haukea sekä mäntylankun päällä paistettua soija-sitruunahaukea pöydästä löytyi salaatteja, paistettuja perunoita grillattua possunfilettä sekä pekoni-rosmariini hirven sisäfilettä taisipa siellä olla couscousia ja jotakin muuta. Tärkeintä tässä lounaassa oli se että jälkiruoalle jäi riittävästi tilaa. Siis tässä vaiheessa siirryttiin kotaan
Jälkiruokana oikeasta lehmänmaidosta tehtyjä lettuja sekä nokipannu kahvit, voisiko parempaa olla kuin avotuli letut ? KYLLÄ
Avotulella paistetut ja omatekosella appelsiiniliköörillä liekitetyt letut. Tämän Juhannuksen lettu ja liekitys mestari oli pienistä vanhin .
Terveiset kaikille mukana olleille ja syödään taas yhdessä seuraavan kerran !
Kommentit