Olen kokeillut Herkkuhetken muotoilu suklaamassaa mutta nyt kokeilin myös Espanjalaista se on aivan ihanaa suklaamassaksi. Helppo työstää saa kaulittua ihan ohueksi, voi ottaa muotilla kuvioita ja muokata mutta vain tiettyyn pisteeseen muuten se alkaa sulamaan. Se kovettuu hyvin mutta toisaalta se lämpiää taas uudestaan joten voi muokata uudestaan vaikka ihan alusta asti . Hyvä asia tässä on myös se että koristeet maistuvat ihan oikealle suklaalle. Käytin ohjeeseen :

Espanjalainen suklaamassa

200 g suklaata, minulla oli 150g tummaa ja 50 g mustaa Fazerin leivonta suklaata

15 g sokeria

10 g vettä

60 g glukoosi siirappia

  1. Kiehauta sokeri ja vesi, anna jäähtyä
  2. Sulata suklaa 55 asteiseksi
  3. Sekoita suklaa ja sokerit
  4. Laita suklaa pussiin ja seisota seuraavaan päivään
  5. Vaivaa massa tasaiseksi ja muotoile

      Jos käytät maito- tai valkosuklaata vähennä glukoosin määrä 40 g

     (Glukoosin voit korvata hunajalla, ei juoksevalla)

1935587.jpg

Innoissani laitan heti ekat harjoitus kukat jossa on pronssitomua ja oikeasti kukat on sen verran pieniä ettei noita sormenjälkiä edes huomaa.