1867826.jpg

Perinteinen juustokakku : pohja oli keksin murua ja sulatettua voita sekä kanelia . Valkoinen osa 2 prk maustamatonta tuorejuustoa, purkki vanilijarahkaa ja purkki kermaa vatkattuna , mausteena sokeri, sitruunanmehu ja vaniliinisokeria, tämän kaiken piti sitten koossa 5 kpl liivatelehtiä. Sekoin väliin viherherukka hyytelöä, elikkä lämmitin sen notkeaksi mikrossa laitoin pohjalle 'juusto mössöä' ja sitten herukkahyytelö 'viiruja' ja päälle loput valkoisesta sitten tökin haarukalla samanlailla kuin tekisi vaikka tiikerikakkua ja sen jälkeen annoin rauhassa hyytyä yön yli. Päällä runsaasti punaisia - ja keltaisia vadelmia, kiitos vain poimijoille, ja hyytelösokerikiille.Olisi kannattanut laittaa kiillekerros vadelmien alle niin ne eivät olisi värjänneet punaiseksi koko torttua. Olishan tästä voinut tehdä kevyemmän vaihto-ehdon mutta näin tänään ja hyvää oli =P