Mansikkamäessä oli tehty bubbleskakku ja siellä oli linkki gelatiinikakkuihin ja ei muuta kuin kokeilemaan kuvan perusteella.

Mä ajattelin että se olisi helppoa rautalankaa ja liivatetta..... oli se vähän vaikeampaa ehkä olisi pitänyt lukea ohjeita. Periaatteessa väänsin 'rautalangasta'(mulla liian paksua) terälehtiä joita dippasin liivate-vesi seokseen ei liian paksua eikä liian kuumaa eikä liian hyytynyttä, siis niin että se jäi kehikkoon, Mulla meinasi mennä hermo ja aattelin että pakko saada jotain aikaiseksi, saippuakuplatkin on kestävämpiä kun seoksessa on sokeria joten sokeria sekaan ja lohdukseksi itselleni pisara ruusuvettä. Kyllähän se sitten loppujen lopuksi jäi kiinni, välillä kuivatus ja uudelleen dippaus mutta ei liian kuuman seokseen koska sulaa .

Tökkäsin nämä vain sokeriin koska päätin että kun kerran sain jotakin aikaiseksi niin laitan kyllä näytille. Tällä tavalla tulisi varmaan ihania perhosensiipiä koska nämä ovat söpösti läpikuultavia ja jos on huolellisempi niin kuplatkin saa pois.