Jääkaapissa on ollut jo hetken syömätön ananas joten päätin sen jalostaa keikauskakuksi , sokeri-voi mössö sai makunsa tujauksesta tummaa rommia.

Leivän teon aloitin jo lauantai aamuna kun laitoin raskin tekeytymään, illalla leivoin leiväksi ja nostatin yön yli kylmässä ja sunnuntai aamuna sitten paistoin.

Nyt olen tehnyt sitten vaalikakkuakin nämä laatat saivat alleen kinuskikakun jossa täytteenä raparperiä sekä mansikkaa, kakuista jäi kuvat tietenkin ottamatta.

Karkkimassa oikutteli minulle joten taidan tyytyä muihin massoihin kun teen kukkia. Minä fiksuna sekoitin karkkimassaa ja marsipaania värjäsin sen voimakkaasti , sen jälkeen hetin sen roskiin koska se kai 'leikkasi'. Massasta ei saanut mitään aikaiseksi koska siitä tuli murevaa tököttiä jossa rasva pinnalla .