Onkohan tämä vakavaa kun kaapissa ei ollut yhtään raakasuklaata niin sitä piti tehdä.

Meni kauppaa ostaakseni kaakaovoita mutta eihän sitä viimeisessä kaupassa ollut joten oli tyytyminen kookosöljyyn. Ilman sen kummempia ainesuhteita sekoitin kaakaojauhetta, kookosöljyä, agavesiirappia, lucumaa, macaa, vanilijaa sekä pakastekuivattua mansikka-vadelma-mustikka-punaherukkaa. Marjasekoitus teki suklaasta happaman joten kuorrutin suklaat makeammalla suklaakerroksella (kaakaojuhe-kookosöly-acavesiirappi) joten voisiko nyt sanoa että tein täytesuklaata. Päällyssuklaata jäi yli joten dippasin siihen taatelin puolikkaita ripottelin pinnalle mantelia, pakastin ja dippasin uudestaa , ei hassuman makuista mutta olisi ehkä kannattanut ensin pakastaa taatelit jotta ensimmäinen suklaakerros olisi tarttunut paremmin kiinni.