Ensi varoituksen sana näissä on kaloreita ja paljon !!! Herkkua sille joka tykkää makeista toffeista ja poppareista.

 

Näihin herkkuihin tarvitsee jotain 4 litraa popattuja popcorneja, keitä kattilassa reilu pari desiä tummaa sokeria ( käytin raaka ruokosokeria), reilu desi siirappia ( käytin vaaleaa), reilu desi voita ja puolikas teelusikka suolaa ( jos käyttää mikro poppareita luulen että tämän vaiheen suolan voi jättää pois). Seosta keitetään noin viisi minuuttia. Sitten kattila pois liedeltä ja lisätään teelusikka vanilija esanssia (uskoisin että vanilija sokerikin käy) ja puolikas teelusikkaa soodaa hyvin sekoittaen. Popparit parille pelille ja caramelli seos tasasesti päälle. Pellit 125 asteiseen uuniin kolmeksi vartiksi välillä sekoittaen.Vaikka minulla on ihan tavallinen uuni laitoin molemmat yhtä aikaa uuniin ja hyvin onnistu tarkoitus on kai vain kuivata seosta. Muista varoa jos välillä maistelet niin caramelli on tosi kuumaa ja suu palaa !!! Nää on tosi makeita eikä varmasti puutu kaloreita, tosin näitä ei pysty syömään ihan hirveitä määriä kerralla- tai ainenkin luulen niin. 

Kiitos Markalle ohjeesta ja lainaan ohjeesta loppu kommentit.

' Siinä se !! Ihan sikke hyviä..'