Pitkästä aikaan väsäsin kevätkääryleitä. Riisipaperiin on kääritty riisinuudelia, varhaiskaalia, porkkanaa, valkosipulia ja hirvijauhelihaa sekä tietysti mausteita.
lauantai, 24. huhtikuu 2010
Pitkästä aikaan väsäsin kevätkääryleitä. Riisipaperiin on kääritty riisinuudelia, varhaiskaalia, porkkanaa, valkosipulia ja hirvijauhelihaa sekä tietysti mausteita.
Suklaata, kakkua ja muuta makeaa askarrellaan Piipan Keittiössä .
TERVETULOA PIIPAHTAMAAN !
ARKIPÄIVÄN RUOKAA GURMEETA JOTAIN IHAN MUUTA JOULUSTA KAHVIPÖYDÄN MAKEAA KALAA KIRJOJA LEIKISSÄ MUKANA LEIPOMUKSIA MAKEITA KORISTEITA NUOREMMAN NEIDIN TEKEMÄÄ PIENTÄ MAKEAA PIENTÄ SUOLAISTA PIPARIT PUUTARHASTA PÖYTÄ KATETTUNA RESEPTI RIISTAA S L Y SUKLAATA TARVIKKEITA TÄYTEKAKKUJA VALMIISTA VIIMEISTELTYÄ VOILEIPÄKAKKUJA YHDESSÄ TEHTYÄ
KUVIEN KOPIOIMINEN
LUVATTA KIELLETTY (C)
Kommentit