Jos kerran rasvakeitin on esillä niin paistetaan sitten kunnolla.
Sekoitus itsetehdyistä ja kaupan valmiista, pötkylät ovat filotaikinan sisällä 'fetajuustuoa' ja nuoremman neidin tekemiä, 'enkelin kiharat' perunasta aina yhtä hyviä.
perjantai, 31. joulukuu 2010
Jos kerran rasvakeitin on esillä niin paistetaan sitten kunnolla.
Sekoitus itsetehdyistä ja kaupan valmiista, pötkylät ovat filotaikinan sisällä 'fetajuustuoa' ja nuoremman neidin tekemiä, 'enkelin kiharat' perunasta aina yhtä hyviä.
Suklaata, kakkua ja muuta makeaa askarrellaan Piipan Keittiössä .
TERVETULOA PIIPAHTAMAAN !
ARKIPÄIVÄN RUOKAA GURMEETA JOTAIN IHAN MUUTA JOULUSTA KAHVIPÖYDÄN MAKEAA KALAA KIRJOJA LEIKISSÄ MUKANA LEIPOMUKSIA MAKEITA KORISTEITA NUOREMMAN NEIDIN TEKEMÄÄ PIENTÄ MAKEAA PIENTÄ SUOLAISTA PIPARIT PUUTARHASTA PÖYTÄ KATETTUNA RESEPTI RIISTAA S L Y SUKLAATA TARVIKKEITA TÄYTEKAKKUJA VALMIISTA VIIMEISTELTYÄ VOILEIPÄKAKKUJA YHDESSÄ TEHTYÄ
KUVIEN KOPIOIMINEN
LUVATTA KIELLETTY (C)
Kommentit