Bebet on maustettu aikuiseen makuun muuten ihan normi ohjeella mutta osa kermasta on korvattu mint baileyssilla (mun pullo taitaa olla pohjaton) päällys suklaa kuorrutetta, vuokana käytin mini muffinssivuokaa.

BEBET

pohja :

150 g margariinia- 1 dl sokeria- 1 valkuainen- 3 dl vehnäjauhoja

-sekoita pohjan aineet, painele ohuestu vuokiin ja paista +175 noin vartti ja irrota vuoista jäähtyneinä

täyte :

0,75 dl kermaa + baileyssia, suhde maun mukaan- 1 keltuainen - 2 rkl sokeria , maun mukaan- 0,5 rkl perunajauhoja- 50 g voita- 1 tl vaniliinisokeria

-kiehauta kattilassa sekoittaen muut aineet paitsi voi ja vaniliini, vatkaa jäähtyneeseen pohjaan voi ja vaniliini, tarkista maku lisää tarvittaessa makeutta tomusokerista

- levitä täyte pohjiin kuorruta tomusokeri-vesi seoksella tai jos kuorrutat   suklaakuorrutuksella  laita bebet vaikka pakkaseen jäätymään niin on helpompi kastaa kuorrutteeseen

suklaakuorrute :

100 g tummaa suklaata- 3 rkl vettä- 0,5 dl kermaa- 4 rkl sokeria

- kiehauta vesi, kerma ja sokeri ja kaada seos kuumana rouhitun suklaan päälle, jäähdytä noin 35 asteeseen , dippaa bebeet kuorrutukseen ja ravista ylimääräinen pois, säilytä bebet jääkaapissa mutta nosta ajoissa ennen tarjoilua huoneen lämpöön.