1 iso kakku<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

2 kpl       banaania

0,5 dl     kaakaojauhetta

3 dl        sokeria

1,5 dl     öljyä

2 kpl      kananmunaa

1 tl        suolaa

0,5 tl     kanelia

1 tl        ruokasoodaa

0,5 dl    vettä

1 tl        vaniliinisokeria

5 dl       vehnäjauhoja

 

 

Laita muut aineet paitsi vehnäjauhot kulhoon ja sekoita seos tasaiseksi sauvasekoittimella

(tai laita aineet tehosekoittimeen)

Sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Huuhtele silikonivuoka kylmällä vedellä (tai voitele ja korppujauhota lasivuoka)

Täytä vuoka niin että 1/3 osa on tyhjä koska tämä kohoaa hyvin.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja kypsennä mikro-aalto-uunissa 6-7 min (tai uunissa +175 noin1 tunti)

Pyöräytä vuokaa mikrossa neljännes kierros kypsennyksen puolessa välissä jotta kakku kypsyisi tasaisesti, varmista kakun kypsyys vaikka puutikulla.

Anna kakun levähtää noin vartti ennen kumoamista.

                                                                       - Piipan Keittiöstä -