Muutin tiikerikakun jauhot kaurajauhoiksi (olisi pitänyt laittaa osa jauhoista jotain kevyempää ) ja paistoin kakun euron kirpparilöydössä. Suklaa-kermakuorrutus ja tulppaanit kätköstä.
sunnuntai, 29. maaliskuu 2009
sunnuntai, 29. maaliskuu 2009
Muutin tiikerikakun jauhot kaurajauhoiksi (olisi pitänyt laittaa osa jauhoista jotain kevyempää ) ja paistoin kakun euron kirpparilöydössä. Suklaa-kermakuorrutus ja tulppaanit kätköstä.
Suklaata, kakkua ja muuta makeaa askarrellaan Piipan Keittiössä .
TERVETULOA PIIPAHTAMAAN !
ARKIPÄIVÄN RUOKAA GURMEETA JOTAIN IHAN MUUTA JOULUSTA KAHVIPÖYDÄN MAKEAA KALAA KIRJOJA LEIKISSÄ MUKANA LEIPOMUKSIA MAKEITA KORISTEITA NUOREMMAN NEIDIN TEKEMÄÄ PIENTÄ MAKEAA PIENTÄ SUOLAISTA PIPARIT PUUTARHASTA PÖYTÄ KATETTUNA RESEPTI RIISTAA S L Y SUKLAATA TARVIKKEITA TÄYTEKAKKUJA VALMIISTA VIIMEISTELTYÄ VOILEIPÄKAKKUJA YHDESSÄ TEHTYÄ
KUVIEN KOPIOIMINEN
LUVATTA KIELLETTY (C)
Kommentit