Sain ilon ja kunnian tehdä kakun sahti-aiheiseen juhlaan.

Kakku oli reilu noin 50lle ja visiona oli se että vinossa olevasta haarikasta olis valunut sahtia kakun päälle.

Kakun välissä oli kaksi makua mustikka-vadelmarahka sekä tyrni-vadelma(keltainen)rahka, päällä mallasuutteella maustettua kinuskia sekä reunoilla kermaa sekä mustikkarahkaa.

Haarikan tekeminen vähän arvelutti joten tein sen väärinpäin tein ensin haarikan ja kuivatteilin sitä ja vasta sen jälkeen täytin sen kuivakakulla. Massa oli vaahtokarkkimassan ja marsipaanin sekoitusta (50/50) apuna oli suoria nuudeleita sekä vohvelipaperia. Pohjan kastoin valkosuklaaseen jotta se olisi tukevampi kuljettaa sekä helpompi koota paikan päällä, kiireessä unohdin poistaa näkyviin tulleet suklaat.

Lisäkakku oli 20lle ja makuna sama.