Eikö ole ihanan väristä. sain tehtäväksi tehdä macha teestä jotakin makeaa. Joten tein machalla maustettuja marenkeja ja tämän kakun lisäksi ajattelin tarjota vielä vanilijajäätelöä.

 

Macha-suklaakakku

 

Suklaajauho:

1½ cup vehnäjauhoja

½ cup kaakao

1½ tl leivinjauhetta

½ tl suolaa

30 g suklaa rouhetta

 

Machajauho:

1½ cup vehnäjauhoja

2-3 tl machaa

1½ tl leivinjauhetta

½ tl suolaa

 

Taikina :

3 cup sokeria

1 cup voita

3-4 kananmunaa

1 3/4 cup kermaa

1 tl vanilijasokeria

Yhteen kulhoon sekoitetaan suklaajauhot ja toiseen kuppiin machajauhot. Taikina vatkaa sokerit ja voi, lisää munat yksitellen vatkaten lopuksi kerma. Sekoita puolet taikinasta suklaajauhoon ja toinen puolet machajauhoon. Laita taikina voideltuun ja kaakaolla jauhotettuun kakkuvuokaan. Minä laitoin vuoron perään kökkäreitä ja hämmensin lopuksi varovasti. Uunin lämpötila 150 astetta ja paisto-aika reilu tunti. Kakku on iso ( 1½x normaali vuoka).

Eikkä tämä on minun huonolla kielitaidolla tehty ohje Bakarellasta