Seikkailtuani käsityösivustoilla rupesivat sormeni syyhyämään nappeihin.
Suklaakakku joka sain makunsa tiramisusiirapista sekä maitosuklaa rouheesta, taikinassa hiven kaakaojauhetta ja sokerina fariinisokeri . Napit värjättyä sokerimassaa, kuorrutus tummasuklaa + voi.
Sain hauskan elävän pinnan kun sivelin suklaakuorrutuksen silikonisudilla.
ohje ( mukaeltu machakakun ohje);
3 cup (luomu) vehnäjauhoja
½ dl kaakao
3 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
30 g maitosuklaarouhetta
3 cup fariinisokeria
1 cup voita
4 (luomu)kananmunaa
1 tl vanilijasokeria
1 3/4 cup (soija)kermaa
½ dl tiramisusiirappia
Taikina vatkaa sokerit ja voi, lisää munat yksitellen vatkaten lopuksi kerma sekä siirappi , lisää jauhot . Laita taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. Uunin lämpötila 150 astetta ja paisto-aika reilu tunti. Kakku on iso ( 1½x normaali vuoka).
Sulata 50 g voita sekä 100 g tummaa suklaata sekoita ja sivele se kakun pintaan, koristele.
Mukana Nami-hiiren kahvikakku kisassa.
Kommentit