Keksipohjan päällä on suklaamoussea ja vadelmia,
kuorrutettu kerma-voi-suklaa seoksella.
sunnuntai, 3. helmikuu 2008
Keksipohjan päällä on suklaamoussea ja vadelmia,
kuorrutettu kerma-voi-suklaa seoksella.
Suklaata, kakkua ja muuta makeaa askarrellaan Piipan Keittiössä .
TERVETULOA PIIPAHTAMAAN !
ARKIPÄIVÄN RUOKAA GURMEETA JOTAIN IHAN MUUTA JOULUSTA KAHVIPÖYDÄN MAKEAA KALAA KIRJOJA LEIKISSÄ MUKANA LEIPOMUKSIA MAKEITA KORISTEITA NUOREMMAN NEIDIN TEKEMÄÄ PIENTÄ MAKEAA PIENTÄ SUOLAISTA PIPARIT PUUTARHASTA PÖYTÄ KATETTUNA RESEPTI RIISTAA S L Y SUKLAATA TARVIKKEITA TÄYTEKAKKUJA VALMIISTA VIIMEISTELTYÄ VOILEIPÄKAKKUJA YHDESSÄ TEHTYÄ
KUVIEN KOPIOIMINEN
LUVATTA KIELLETTY (C)
Kommentit