On monta hyvää tapaa tehdä ruusuja ja nyt minun suosikkini on rullata niitä. Tässäpä siis pika esittely tehdä niitä, oikeesti nämä ovat sinisiä mutta kuvaaminen ilman salamaa keltaisella pohjalle tekee tästä karmean väristä touhua. Lempi massani on tällä hetkellä 3/4 osaa MMF + 1/3 marsipaania, kohtuullisen paljon aikaa työskennellä mutta kuivuu silti suht nopeesti.

1. 'leivo' 20 cm kynän paksuinen pötkö

2. kauli se ohueksi

3.taita se keskeltä

4. kauli koko nauha kevyesti ja sen jälkeen taitoksen puolelta leveydestään ehkä 3/4 osaltaan  tosi ohueksi kuitenkin niin että se pysyy ehjänä , tässä vaiheessa nauha kääntyy u-muotoon ja / tai reunaan tulee 'laineita'

5. sitten vain rullaamaan, syöttäen nätisti ryppyjä kevyesti painellen niin että ruusu pysyy koossa

6. nyt levitetään terälehdet kauniiksi ja katkaistaan ylimääräiset pois ja jätetään kuivumaan jotta on helpompi jatko käsitellä

7. sitten liimaillaan kannat , varret ym paikoilleen vaikkapa viinalla, sivelen myös ruusut jolloin väri tulee esille ja pinta kiiltää

lopuksi viimeistely,tietenkin jos tahtoo että ruusut ovat syötävän pehmeitä niin kuivaukset kannattaa jättää väliin