Liha- ja tupla kokoinen savulohivoikkarit saavat vihreän viimeistelyn vasta paikan päällä.
lauantai, 22. elokuu 2009
lauantai, 22. elokuu 2009
Liha- ja tupla kokoinen savulohivoikkarit saavat vihreän viimeistelyn vasta paikan päällä.
Suklaata, kakkua ja muuta makeaa askarrellaan Piipan Keittiössä .
TERVETULOA PIIPAHTAMAAN !
ARKIPÄIVÄN RUOKAA GURMEETA JOTAIN IHAN MUUTA JOULUSTA KAHVIPÖYDÄN MAKEAA KALAA KIRJOJA LEIKISSÄ MUKANA LEIPOMUKSIA MAKEITA KORISTEITA NUOREMMAN NEIDIN TEKEMÄÄ PIENTÄ MAKEAA PIENTÄ SUOLAISTA PIPARIT PUUTARHASTA PÖYTÄ KATETTUNA RESEPTI RIISTAA S L Y SUKLAATA TARVIKKEITA TÄYTEKAKKUJA VALMIISTA VIIMEISTELTYÄ VOILEIPÄKAKKUJA YHDESSÄ TEHTYÄ
KUVIEN KOPIOIMINEN
LUVATTA KIELLETTY (C)
Kommentit