Mä en malta oottaa viikonloppuun niin pääsee taas tekee kakkuja  =>

Mä teen pohjaksi ihan peruspohjaa yhtä paljon munia, sokeria ja jauhoja niin että kolmannes on perunajauhoja ja loppu vehnäjauhoja, leivinjauhetta 1 tl 5:lle munalle. Vatkaan kunnon muna-sokerivaahto ja lisään siivilöidyt jauhot vatkaten niitä koneella pari kierrosta, taikina rasvalla voideltuun ja hienolla sokerilla jauhoitettuun vuokaan. Vuoka uuniin jonka olen lämmittänyt + 200 astetta mutta alennan sen samantien + 150 astetta kun laitan kakun uuniin. Paisto aika riippuu tietenkin kakun koosta ja vuoasta , kakku on kypsää kun se ei enää tartu tikkuun. Kakun kumoan vasta sitten kun vuokaan tarkenee koskea 'paljain käsin'. Paistan kakun vähintään päivää ennen täyttöä niin se on helpompi leikata. Sitten jos oon oikein kiltti äiti niin teen neidille oman pienen kakkupohjan jonka se syö ihan pelkkänä kakkuna ja leivonta tuoreena.