Onhan se kai sallittua kutsua kakkua hääkakuksi vaikka onkin kyseessä Kultahääpäivä
Kerroskakun välissä on hyytelöityjä vadelmia , boysenmarjahilloa, vaniliini-kermahyytelöä sekä marjahyytelöä. Päällys on MMF ja viimeistelty kulta tomulla.
sunnuntai, 8. helmikuu 2009
Onhan se kai sallittua kutsua kakkua hääkakuksi vaikka onkin kyseessä Kultahääpäivä
Kerroskakun välissä on hyytelöityjä vadelmia , boysenmarjahilloa, vaniliini-kermahyytelöä sekä marjahyytelöä. Päällys on MMF ja viimeistelty kulta tomulla.
Suklaata, kakkua ja muuta makeaa askarrellaan Piipan Keittiössä .
TERVETULOA PIIPAHTAMAAN !
ARKIPÄIVÄN RUOKAA GURMEETA JOTAIN IHAN MUUTA JOULUSTA KAHVIPÖYDÄN MAKEAA KALAA KIRJOJA LEIKISSÄ MUKANA LEIPOMUKSIA MAKEITA KORISTEITA NUOREMMAN NEIDIN TEKEMÄÄ PIENTÄ MAKEAA PIENTÄ SUOLAISTA PIPARIT PUUTARHASTA PÖYTÄ KATETTUNA RESEPTI RIISTAA S L Y SUKLAATA TARVIKKEITA TÄYTEKAKKUJA VALMIISTA VIIMEISTELTYÄ VOILEIPÄKAKKUJA YHDESSÄ TEHTYÄ
KUVIEN KOPIOIMINEN
LUVATTA KIELLETTY (C)
Kommentit