Tässä jo kolmas ja tällä kertaa viimeinen mäski ohje.

 

 

 

1½ cup sokeria  3,6 dl

½ cup juoksevaa margariinia tai sulatettua voita  1,2 dl

2 kananmunaa

½ cup kermaa  1,2 dl

½ cup mäskiä  1,2 dl

1 ½ cup vehnäjauhoja  3,6 dl

1 ½ tl leivinjauhetta

ripaus suolaa

ripaus muskottia

1 tl vaniliinisokeria

½ tl kardemummaa

50 g tumma suklaa rouhetta( tai rusinoita tai puolukoita tms)

 

 

 

Sekoita sokeri, rasva, kerma, mausteet ja mäski kulhossa tehosekoittimella tasaiseksi , lisää munat yksitellen edelleen tehosekoittimella ’vatkaten’

Lisää jauhot, suklaarouhe ja leivinjauhe varovasti sekoittaen.

Kaada taikina voideltuun ja paista + 175 astetta noin min 45 kunnes taikinaa ei tartu esim hammastikkuun.

Ohje on sovellettu macha-kakusta siksi mittana cup ja sitä paitsi cup-mittakin osui sopivasti käteen