Possun sisäfile viipaleet pyöräytetään suola+pippuri seoksessa, paistetaan melkein kypsäksi , pannulle tilkka kermaa ja lopuksi kerma saostetaan kokojyvä sinapilla.
sunnuntai, 24. tammikuu 2010
Possun sisäfile viipaleet pyöräytetään suola+pippuri seoksessa, paistetaan melkein kypsäksi , pannulle tilkka kermaa ja lopuksi kerma saostetaan kokojyvä sinapilla.
Suklaata, kakkua ja muuta makeaa askarrellaan Piipan Keittiössä .
TERVETULOA PIIPAHTAMAAN !
ARKIPÄIVÄN RUOKAA GURMEETA JOTAIN IHAN MUUTA JOULUSTA KAHVIPÖYDÄN MAKEAA KALAA KIRJOJA LEIKISSÄ MUKANA LEIPOMUKSIA MAKEITA KORISTEITA NUOREMMAN NEIDIN TEKEMÄÄ PIENTÄ MAKEAA PIENTÄ SUOLAISTA PIPARIT PUUTARHASTA PÖYTÄ KATETTUNA RESEPTI RIISTAA S L Y SUKLAATA TARVIKKEITA TÄYTEKAKKUJA VALMIISTA VIIMEISTELTYÄ VOILEIPÄKAKKUJA YHDESSÄ TEHTYÄ
KUVIEN KOPIOIMINEN
LUVATTA KIELLETTY (C)
Kommentit