Tässä jo kolmas ja tällä kertaa viimeinen mäski ohje.
1½ cup sokeria 3,6 dl
½ cup juoksevaa margariinia tai sulatettua voita 1,2 dl
2 kananmunaa
½ cup kermaa 1,2 dl
½ cup mäskiä 1,2 dl
1 ½ cup vehnäjauhoja 3,6 dl
1 ½ tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
ripaus muskottia
1 tl vaniliinisokeria
½ tl kardemummaa
50 g tumma suklaa rouhetta( tai rusinoita tai puolukoita tms)
Sekoita sokeri, rasva, kerma, mausteet ja mäski kulhossa tehosekoittimella tasaiseksi , lisää munat yksitellen edelleen tehosekoittimella ’vatkaten’
Lisää jauhot, suklaarouhe ja leivinjauhe varovasti sekoittaen.
Kaada taikina voideltuun ja paista + 175 astetta noin min 45 kunnes taikinaa ei tartu esim hammastikkuun.
Ohje on sovellettu macha-kakusta siksi mittana cup ja sitä paitsi cup-mittakin osui sopivasti käteen
Kommentit