Kasvisvoikkarikakku real leipään, oranssi kerros sai värin porkkanasta ja vihreä kerros sekä kuorrutus rukolasta ja basilikasta. Koristeet viimeistelee oliiviöljy mutta olisi pitänyt pikkasen pyöräyttää myös pippuria päälle, no seuraavan kerran sitten. Alla alkuperäinen ohje jonka tuplasin ja muuten unohdin kostuttaa .

 

Kasvis-juustovoileipäkakku
12 annosta
 
16 viipaletta Fazer Real Ruista
Kostuttamiseen
1 dl tomaattimehua tai kasvislientä
Vihreä täyte
150 g tuorejuustoa
150 g rahkaa
1 ruukku basilikaa
75 g rucolaa
2 rkl mantelilastuja
1 dl parmesaaniraastetta
2 valkosipulin kynttä
2 rkl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria
Oranssi täyte
2 kypsää porkkanaa (noin 150 g)
200 g yrttituorejuustoa
suolaa, mustapippuria, muskottipähkinää
Kuorrutus
vihreää täytettä
Koristeluun
8 kirsikkatomaattia
1 ps (125 g) minimozzarellapallosia
basilikanlehtiä
oliiviöljyä
 
Tee ensin täytteet. Pyöräytä vihreän ja oranssin täytteen ainekset erikseen monitoimikoneessa tahnoiksi. 
Leikkaa Real-viipaleista reunat pois ja kostuta viipaleet kevyesti. Aseta neljä leipäviipaletta leivinpaperin päälle ja levitä puolet oranssista täytteestä päälle. Tee seuraava leipäkerros siten että leikkaat yhden leipäviipaleen puolikkaaksi, pane puolikas täytteen päälle, sen jälkeen kaksi kokonaista viipaletta ja lopuksi puolikas. Levitä noin kolmasosa vihreästä täytteestä leiville. Levitä leipäviipaleet täytteen päälle ja loput oranssista täytteestä leiville. Peitä täyte edellisen oranssin täytteen jälkeen tehdyn leipäkerroksen tapaan. Kääri voileipäkakkupohja leivinpaperiin ja folioon. Anna tekeytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.

Peitä pinta vihreällä täytteellä. Siisti leivinpaperi ja siirrä kakku tarjoiluvadille. Halkaise valutetut mozzarellat ja pestyt kirsikkatomaatit ja aseta ne kakun päälle. Koristele kakku revityillä basilikanlehdillä juuri ennen tarjoilua ja valuta tilkka oliiviöljyä päälle.