Siitä onkin aikaa kun viimeksi paistoin tonnikalapihviä (pakaste), maustoin sen limellä, wasabilla ja soijakastikkeella, lisänä lämmintä sushiriisiä.
lauantai, 28. helmikuu 2009
lauantai, 28. helmikuu 2009
Siitä onkin aikaa kun viimeksi paistoin tonnikalapihviä (pakaste), maustoin sen limellä, wasabilla ja soijakastikkeella, lisänä lämmintä sushiriisiä.
Suklaata, kakkua ja muuta makeaa askarrellaan Piipan Keittiössä .
TERVETULOA PIIPAHTAMAAN !
ARKIPÄIVÄN RUOKAA GURMEETA JOTAIN IHAN MUUTA JOULUSTA KAHVIPÖYDÄN MAKEAA KALAA KIRJOJA LEIKISSÄ MUKANA LEIPOMUKSIA MAKEITA KORISTEITA NUOREMMAN NEIDIN TEKEMÄÄ PIENTÄ MAKEAA PIENTÄ SUOLAISTA PIPARIT PUUTARHASTA PÖYTÄ KATETTUNA RESEPTI RIISTAA S L Y SUKLAATA TARVIKKEITA TÄYTEKAKKUJA VALMIISTA VIIMEISTELTYÄ VOILEIPÄKAKKUJA YHDESSÄ TEHTYÄ
KUVIEN KOPIOIMINEN
LUVATTA KIELLETTY (C)
Kommentit